Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@04:58:55 GMT

با 10 اپلیکیشن برتر آیفون آشنا شوید

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۵۹۵۳۲

با 10 اپلیکیشن برتر آیفون آشنا شوید

ایتنا – در این لیست، نام هایی همچون فیس‎بوک، یوتیوب، اینستاگرام، واتساپ و سرویس نقشه‌های گوگل دیده می‌شود.  
چند روز پیش فروشگاه اینترنتی اپ استور اپل ده ساله شد.
 
این شرکت که تنها با 500 اپلیکیشن کار خود را آغاز کرد، اکنون به جایی رسیده که زندگی دیجیتالی مردم را تحت تاثیر قرار داده و رابطه افراد با موبایل‌های‌شان را متحول ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی شرکت تحقیقاتی App Annie که در زمینه اپلیکیشن‌ها آمار و ارقام می‌دهد، 10 مورد از محبوب‌ترین نرم‌افزارهای مورد علاقه کاربران آیفون در ده سال اخیر را منتشر کرده است.
 
با هم نگاهی به این لیست داریم.
 
1. فیس‎بوک
علیرغم گاف‌های زیادی که ‎در چند ماه اخیر از فیس‎بوک شاهد بوده‌ایم، این اپلیکیشن صدرنشین نرم‌افزارهای محبوب اپ استور لقب گرفته است.
این نرم‌افزار همچنین «بیشترین دانلود در گوشی‌های آیفون» را از آن خود کرده است.
فقط در سه ماهه اول سال جاری، فیس‎بوک حدود 29.4 میلیون بار دانلود شده است.
 
2. فیس‎بوک مسنجر
نرم‌افزار چت فیس‎بوک با نام Facebook Messenger، در صدر لیست برترین نرم‌افزارهای رایگان اپ استور قرار دارد و معمولاً رقابت تنگاتنگی با اپلیکیشن فیس‎بوک دارد.
 
3. یوتیوب
یوتیوب بسیار پرطرفدار است، هم در Google Play و هم در App Store.
این اپلیکیشن حائز رتبه سوم دانلود است.
رنک جهانی سایت یوتیوب 2 است، یعنی محبوب‌ترین سایت پس از گوگل.
 




4. اینستاگرام
اگر چه اینستاگرام در سال 2010 عرضه شده و فقط 8 سال از عمر آن می‌گذرد ولی بسیار پرطرفدار است و اخیراً گزارش شده که تعداد کاربران آن به یک میلیارد نفر رسیده است.
 
5. واتس‌اپ
پیام‌رسان واتس‌اپ که فیس‎بوک آن را در سال 2014 خریداری کرد، اکنون 1.5 میلیارد کاربر ماهانه دارد.
 
6. گوگل مپ
سرویس نقشه‌های گوگل اگر چه یکی از اپلیکیشن‌های اصلی آندروید به شمار می‌رود ولی جزو 10 برنامه برتر App Store نیز می‌باشد.
 
7. اسنپ‌چت
Snapchat یک اپلیکیشن ارسال و دریافت تصاویر از طریق تلفن همراه است که به گفته برخی به شدت اعتیاد‌آور است.
این برنامه از سال 2011 بر فروشگاه مجازی اپل قرار گرفته و اکنون تعداد کاربران روزانه آن به 191 میلیون نفر رسیده است.  
 
8. اسکایپ
در سال 2012 مایکروسافت Skype را با پرداخت 8.5 میلیارد دلار خریداری کرد و تاکنون این نرم‌افزار کاربردی بیش از یک میلیارد بار در گوشی‌های همراه هوشمند دانلود شده است.
 
9. وی‌چت
WeChat سرویس پیام‌رسان برای تلفن‌های همراه است که توسط شرکت چینی تنسنت ساخته شده است.
اگر چه در این نرم‌افزار از هیچ سیستم رمزگذاری برای اطلاعات کاربران استفاده نمی‌شود و این موضوع نگرانی‌هایی را نسبت به احتمال شنود مکالمات پدید آورده ولی تعداد کاربران ماهانه فعال این اپلیکیشن اکنون به 963 میلیون نفر رسیده است.
 
10. کیوکیو
QQ هم یک پیام‌رسان محبوب دیگر است که توسط تنسنت ساخته شده است. 
در این برنامه خدمات مختلفی همچون بازی‌های گروهی، فیلم، موسیقی و غیره در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: آیفون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۹۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان

آفتاب‌‌نیوز :

محمدرضا شجریان، خواننده محبوب و استاد آواز موسیقی اصیل ایران در سال ۱۳۱۹ در شهر مشهد در خانواده‌ای مذهبی متولد شد. پدرش قاری قرآن بود و صوت قرآن را از ۸ سالگی به محمدرضا که صدای خوشی داشت نیز آموخت.

شجریان با اولین معلم موسیقی خود در سال ۱۳۳۶ زمانی آشنا شد که برای تحصیل به دانشسرای مقدماتی مشهد وارد شد. وی دو سال بعد علاوه بر تلاوت قرآن، برای رادیو خراسان آواز‌های بدون موسیقی را نیز اجرا کرد.

شجریان که پس از دریافت دیپلم از دانشسرای عالی، به استخدام آموزش و پرورش درآمده بود از سال ۴۶ پس از چند سال تدریس در دبستان‌های مشهد به تهران منتقل شد. وی در تهران نزد اسماعیل مهرتاش درس آواز آموخت و همزمان خوشنویسی و نوازندگی سنتور را نیز پی گرفت.

اولین اجرا و ضبط صدای شجریان در پاییز سال ۴۶ در غالب برنامه «برگ سبز شماره ۲۱۶» از رادیو ایران پخش شد. اما او به دلیل اینکه پدرش می‌خواست نام «شجریان‌ها» با قرائت قرآن شناخته شود، در برنامه‌های رادیویی خود را با نام «سیاوش بیدکانی» معرفی کرد. تا اینکه در سال ۱۳۵۰ پدرش به خوانندگی آواز توسط وی رضایت داد و شجریان با نام خود در رادیو و تلویزیون حاضر شد. او در سال ۱۳۵۰ با فرامرز پایور آشنا شد و آموزش سنتور و ردیف آوازی «صبا» را نزد وی آغاز کرد.

شجریان همزمان با هوشنگ ابتهاج، شاعر پرآوازه متخلص به «سایه» آشنا شده و به واسطه وی همکاری با برنامه «گلها» در رادیو را آغاز کرد. محمدرضا شجریان در این مدت در رادیو با بزرگان موسیقی نظیر احمد عبادی، حسن کسایی، جلیل شهناز، فرهنگ شریف و فرامرز پایور قطعات بسیاری را اجرا کرد.

شجریان آموزش سبک آوازی «طاهرزاده» را از سال ۱۳۵۱ نزد «نور علی خان برومند» آغاز کرد و در سال ۱۳۵۲ نیز با عبدالله دوامی آشنا شد و ردیف آوازی وی را آموخت. او در همان سال در کنار هنرمندان بی نظیر موسیقی سنتی ایران نظیر محمدرضا لطفی، حسین علیزاده، جلال ذوالفنون و ناصر فرهنگ‌فر به عضویت مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به سرپرستی داریوش صفوت پیوست.

سال ۱۳۵۴ شجریان به همراه محمرضا لطفی و ناصر فرهنگ‌فر در «جشن هنر شیراز» کنسرت «راست پنجگاه» را اجرا کردند. محمدرضا شجریان که پیش از انقلاب سال ۵۷ رادیو ملی را مانند بسیاری دیگر از هم دوره‌های خود ترک کرد. وی به همراه محمدرضا لطفی و حمایت هوشنگ ابتهاج که او هم پس از رویداد تلخ میدان ژاله از کار در رادیو دست کشیده بود، کانون «چاووش» را بنیان گذاشت.

شجریان با کانون چاووش که اکثر اعضای آن از گروه شیدا و عارف بودند آثار بسیاری را خواند که تعداد زیادی از آن‌ها محتوای انقلابی و ملی داشتند. «شب نورد» یا (برادر نوجوونه) از چاووش ۲ و «سپیده یا ایران‌ای سرای امید» و «ایرانی به سر کن خواب مستی» از چاووش۶، «همراه شو عزیز» و «ایران خورشیدی تابان دارد» از چاووش، از جمله این آثار هستند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • منتظر تغییرات چشمگیر در IOS۱۸ باشید!
  • حذف هوش مصنوعی غیراخلاقی از اپ استور
  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • فیلمبرداری ماکرو آیفون 15 پرو مکس از یک سوسک تیره (فیلم)
  • سقوط تلخ تیم نام آشنا به سری بی ایتالیا
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان